Середа
24.04.2024
11:33
Категорії розділу
Слова видатних людей різних часів [20]
Корисні посилання
 МОН УКРАЇНИ
 КІРОВОГРАД
 КІРОВОГРАД
 КІРОВОГРАД
 //kramarenko03oks.ucoz.ua/PORTPHOLIO/OsvitaUA_logo_1607.png
Моя кнопочка
 ШКІЛЬНА ПЛАНЕТА
-->
Учительське життя
Montage создан Bloggif
Новинки сайту
Спілкуймося!
Наш час
ПОГОДА
Свята та події
Календар України Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання
Вислови мудреців
Талісман сайту
Наше опитування
Оцініть мій сайт
Всего ответов: 91
Статистика
Поділитися
Шкільна планета
Головна » Файли » Про майстерність пдагога. Мудрі вислови » Слова видатних людей різних часів

Рецепт приготування хорошого уроку
[ · Скачати дистанційно () ] 01.08.2015, 13:50

Візьміть дюжину найкращих емоцій. Ретельно відберіть тільки ті, що позбавлені  розчарувань, злопам'ятності та злості.

Після того, як ви відібрали ці дванадцять емоцій, розділіть їх на п'ять (або шість чи  сім) уроків, які вам доводиться проводити кожного вашого робочого дня. 
 Додайте до кожного свого уроку:
12 порцій мудрості, 
11 порцій терпіння, 
10 порцій хоробрості, 
9 порцій працездатності, 
8 порцій оптимізму, 
7 порцій відданості своїй справі, 
6 порцій вільнодумства, 
5 порцій доброти, 
4 порції відпочинку й турботи про здоров'я, 
3 порції гумору, 
2 порції такту, 
1 порцію віри в кожного свого учня. 
Для того, щоб додати гостроти та насолоди вашому уроку,

додайте до нього ложечку гарного настрою, скибку нерозсудливості, за смаком розваги, 
обов'язково додайте гри й рясно посипте все гарним добрим гумором. 
А тепер налийте любов до дітей і збийте все енергійними 
 рухами, не допускаючи застою. 
Поставте вашу страву на вогонь дитячих сердець.

Прикрасьте свою страву посмішками, родзинками та гілочками радості. 

Перед подачею учням  урок сервірується спокоєм, самовідданістю 

та професіоналізмом учителя. 

Чітко додержуйтесь цього рецепту,  у точності дотримуючись інгредієнтів
страви при підготовці кожного свого уроку.

Категорія: Слова видатних людей різних часів | Додав: ksenia
Переглядів: 662 | Завантажень: 262 | Рейтинг: 5.0/1
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]